Tennisherkkua maailman huipulta!

Suomen Davis cup joukkueen tähdet Henkka Kontinen ja Harri Heliövaara sekä joukkueen johtaja Jarkko Nieminen antoivat oppia Street Tennis tapahtumassa Aktia-tennishallissa, Espoossa.

Espoon Verkkopalloseura (EVS) tarjosi yhdessä Suomen tennisliiton kanssa huipputapahtuman lähialueen koululaisille. Lähes 250 koululaista nautti parintuntisesta tilaisuudesta huippupelaajien kanssa. Osallistujamäärä yllätti positiivisesti. Mukana olivat jo lajia harrastaneet mutta myös ensimmäistä kertaa lajin parissa olevia koululaisia. Kaikilla tuntui olevan mukavaa, ja koululaiset poistuivat Davis Cup joukkueen pelaajien allekirjoituksin varustetulla valokuvalla.

Suomi kohtaa Itävallan tenniksen Davis Cup ottelussa Espoon Metro Areenassa perjantaina ja lauantaina 13-14.9.2019.

 

Teksti JR

Comments are closed.