Haastesarjat kaudella 2019-2020

Sarjat:

  • Naiset 2p 
  • Miehet 2p  
  • Juniorit 13 v 2p, pelaajan on oltava max 13-vuotias koko vuoden aikana. Eli jos pelaaja täyttää tänä vuonna 14 vuotta, pitää osallistua naiset tai miehet 2p-sarjaan.
  • Avoin 4p miehet ja naiset ja mixtyt samassa sarjassa
  • Seniorit yli 60 v 4p, osallistumisoikeus siitä vuodesta, jolloin molemmat pelaajat täyttävät vähintään 60, miehet ja naiset ja mixtyt samassa sarjassa

Ilmoittaudu mukaan toimisto@evs.fi

Huom! Sarjaan ilmoittautumalla annat luvan julkaista nimesi ja puhelinnumerosi Internetissä ja pelikassalla.

Sarjaan saavat osallistua kaikki EVS:n jäsenet. Uudet pelaajat sijoitetaan Tennisässän mukaan sen pelaajan taakse, jonka A/B/C/D/E-luokitus on uutta pelaajaa parempi aloittaen pelaajalistan lopusta. Sarjojen ykköseksi pääsee kuitenkin vain voittamalla hallitsevan mestarin. Eli jos uusi pelaaja olisi tasoltaan paras, haastaa hän senhetkisen ykkösen. Sarjan vetovastuussa oleva järjestäjä sijoittaa ilman tasoa olevat pelaajat sarjaan.

Pelit maksetaan puoliksi, paitsi sarjojen ykköset eivät maksa mitään. Peli pelataan ensisijaisesti uudessa tai vanhassa hallissa. Kesällä voi pelata muillakin ulkokentillä!

Ilmoittaudu mukaan toimisto@evs.fi

Muistakaa ilmoittaa tulos pelikassalle tai toimisto@evs.fi

Haastaminen

Pelaaja saa haastaa itseään enintään viisi sijaa korkeammalla olevan pelaajan. Haastajan on tarjottava kolme peliaikaa kahden viikon sisällä. Jos näistä mikään ei kelpaa haastetulle, on haastetun tarjottava kolme hänelle sopivaa aikaa haastohetkestä kahden viikon sisällä. Jos haastettu ei pysty syystä riippumatta (mukaanlukien sairaus tai matka) pelaamaan haasteottelua tai ehdottamaan uusia aikoja, voittaa haastaja pelin WO:lla. Käyttäkää nettivarausta ja perukaa käyttämättä jääneet vuorot hyvissä ajoin!

Jos haastaja voittaa pelin, siirtyy hän haastetun tilalle ja haastettu tippuu pykälän alaspäin. Saman pelaajan saa haastaa uudelleen kahden kuukauden päästä edellisestä haasteesta.

Pelien säännöt

Säännöt:

Käytännön syistä pelimuoto on tunnin aikapeli, tai osapuolet voivat pelata miten haluavat (esim paras kolmesta) ja merkitä tulokseksi 10-5. Perussäännöillä pelataan tunti ilman eriä eduilla ja tulos voi olla esim tuo 10-5. Joka pelissä on saatava voittaja. Jos peli on tasan tunnin loppuessa, voittaa viimeisen pisteen voittanut koko ottelun.

  • Pallottelu 5 min. Älä myöhästy. Vastustaja on ottelun  alussa oikeutettu saamaan yhden pelin (geimin) jokaisesta viidestä minuutista, minkä myöhästyt, ei jälkikäteen.
  • Jos pallo on pelissä kun vuoro loppuu, palloa ei pelata loppuun.
  • KESKEYTYS. Jos tilanne on 5-3 ja johtava pelaaja loukkaantuu eikä pysty jatkamaan, tulos merkataan 6-5 toisen hyväksi. Mikäli ottelu keskeytyy häviöllä olevan pelaajan toimesta, jää tulokseksi keskeytyshetken tulos.
  • Kumpikin pelaaja tuomitsee oman kenttäpuoliskonsa. Muista, jos et ole varma tuomiosta, pelaa pallo oikeana.
  • Hyviä pelejä kaikille!

Comments are closed.