Evs yhteistyö Intersport Suomenojan, adidaksen ja Wilsonin kanssa.

Meillä on ilo julkaista Evs yhteistyö Intersport Suomenojan, adidaksen ja Wilsonin kanssa 31.10 sekä Evsverkkokauppa.

 ”Seurallemme uudenlaisen yhteistyömallin myötä EVS:n jäsenistölle tarjoutuu mahdollisuus hankkia jäsenhintaan erilaisia seuratuotteita. Seuratuotteet tulevat Sami Paasosen suunnittelemalla uudella hienolla EVS-logolla ja niitä voi täydentää myös omilla nimikirjaimilla. Käyttämällä seurapaitoja viestimme yhteisöllisyyttä ja tuomme seurasydämen kaikkien näkyville. Ilolla otamme vastaan niin Intersport Suomenojan kuin Adidaksen ja Wilsonin osaamisen lajituotteiden osalta, tuoden sen osaksi seuratoimintaa”

Puheenjohtaja Sami Ventovuori

 

”Wilson on erittäin tyytyväinen solmitusta monivuotisesta kolmikantayhteistyöstä Espoon Verkkopalloseura Ry:n ja Intersport Suomenojan kanssa. Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on edistää ja tukea seuran toimintaa, lisätä Wilsonin positiivista tunnettuutta lajin harrastajien keskuudessa. On hienoa saada mukaan aktiivinen seura Espoosta ja uskomme että pystymme palvelemaan seuratoimintaa ja seuralaisia hyvillä tuotteilla ja palveluilla.  On hienoa, että seura kiinnostui yhteistyöstä Wilsonin kanssa ja kolmikantayhteistyön tennishenkinen kauppa löytyi läheltä. Tehdään tästä yhdessä hyvä ja pitkäjänteinen juttu!”

Karri Kauko, Area Sales Manager Wilson Racket & Team Finland, Amer Sports Suomi Oy

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä monivuotisesta yhteistyösopimuksesta EVS:n kanssa. Pyrimme yhdessä Intersport Suomenojan kanssa siihen, että varusteiden hankinta olisi mahdollisimman helppoa ja jouhevaa. Samalla uskomme, että tuotteemme miellyttävät seuran jäsenistöä niin laadultaan kuin tyyliltään. Ei muuta kuin ostoksille Suomenojalle ja mallistoon tutustumaan!”

Eero Karhu, Manager Team Sales, adidas Suomi Oy

  

”EVS ja Intersport Suomenoja aloittavat yhteistyön niin asusteiden kuin välineidenkin osalta. Tulevaisuudessa seura luottaa asusteissa ja välineissä kahteen maailman johtavaan tuotemerkkiin. Adidas vaatettaa jatkossa seuran jäsenistön ja mailoissa sekä palloissa seura luottaa Wilsonin tuotteisiin. 

 Aloitamme innolla uuden yhteistyön meille ensimmäisen Espoolaisen, tennisseuran kanssa. Asiat etenivät nopeasti sopimukseen asti, kun pääsimme vaihtamaan ajatuksia yhteistyöstä. Meidän vahva seurakauppa ja verkossa toimivat tilausjärjestelmä sekä läheinen sijaintimme helpottavat jäsenistön hankintoja jatkossa.

Ensi tapaamisesta alkaen olimme erittäin vaikuttuneita seuran toiminnan laadusta ja tasosta. Haluamme ehdottomasti olla mukana ja tukemassa Espoolaisten lasten ja nuorten tennisharrastusta tulevaisuudessa.

Kiitän seuraa luottamuksesta ja toivotan jo nyt menestyksellistä 40-v. juhlavuotta 2021.”

Mika Juvonen, kauppias, Intersport Suomenoja

Verkkokauppa on avattu osoitteeseen

 https://seurakauppa.intersport.fi/seura/espoon-verkkopalloseura/

 Seuravaatteiden mallikappallet ja koot löytyvät hallin kahviosta.

Comments are closed.