Toiminnanjohtajan haku

Tule meille toiminnanjohtajaksi mukavaan porukkaan ja sähäkkään seuraan.

Espoon verkkopalloseura (EVS) on perinteikäs espoolainen tennisseura, jonka juuret ulottuvat 1980-luvun alkuun. Olemme aina olleet kasvuhaluisia niin jäsenmäärän kuin monipuolisen toiminnan sisällön suhteen. Nyt meitä eeveeässäläisiä on jo yli 700, eli ei mikään pikku seura.

Toimintamme painopiste on seuramme juniorien harraste- ja kilpavalmennuksessa sekä aikuisvalmennuksessa. EVS:llä on myös pitkä kokemus tenniksen iltapäiväkerhotoiminnasta, ollen Suomen ensimmäinen tennisseura, joka aloitti iltapäiväkerhon 1- ja 2-luokkalaisille. Tästä toiminnasta on tullut merkittävä kasvupolku nuorille tuleville tennistähdille ja sen pohjalle on hyvä rakentaa seuramme mahdollisesti seuraavaa isoa loikkaa tennistähtien taivaalla. Olisitko sinä se seuraava tähden kantaja?

EVS auditoitiin syksyn 2022 aikana laatuseuraohjelman 1-tasolle suoritettuaan lasten ja nuorten tähtimerkin. Panostamme siis laadukkaaseen toimintaan ja osana jatkuvan kehittämisen prosessia uudistumme kokonaisvaltaisesti – sisällöllisesti aina valmennuksesta hallintoon.
Osana laatuseuraohjelmaa, EVS suoritti Tennisliiton vastuullisuusohjelman ja sai sitä myötä vastuullisuusmerkin, joka on osoitus avoimesta, läpinäkyvästä, yhdenvertaisesta ja tasa-arvoisesta seuratyöstä.
Olemme siis hyvällä maaperällä seuraaviin ponnistuksiin ja meillä on aidosti superhauskoja, aikaansaavia ja osaavia työntekijöitä.

Etsimme toiminnanjohtajan tehtävään tiimipelaajaa, jolla on osaamista ja kiinnostusta seuran toiminnan kehittämiseen, sekä innostusta uusien käytänteiden käytäntöön viemiseen. Sinulla ei tarvitse olla tennistaustaa aiemmilta työurilta, mutta rakkaudesta lajiin syntyy usein hieno ja lämmin liekki.

Toiminnanjohtajalla on kokonaisvastuu seuran toiminnasta pitäen sisällään mm. henkilöstön johtamista, hallinnollisia tehtäviä sekä viestintää ja yhteydenpitoa niin seuran jäsenistöön kuin ulkoisiin sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin. Valmennustoiminnasta, iltapäiväkerhosta ja hienon hallikiinteistömme ylläpidosta vastaavat löytyvät tiimistä, mutta toiminnanjohtajana kannat toki vastuuta myös näistä alueista.
Seurassamme on 15 työntekijää johdettavana, joten iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme istuu oma-aloitteinen, itseohjautuva ja tuloshakuinen henkilö, jolla on aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä, organisointitaitoja sekä aikaansaavaa otetta. Arvostamme henkilöstöjohtamisen taitoja, seuratoiminnan kehittämiskykyä sekä kiinteistökehittämisen näkemyksiä – myös kaupallisesta vinkkelistä katsottuna.

Laita hakemus sisään perjantaihin 17.2.2023 mennessä osoitteeseen sami.ventovuori@gmail.com.
Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla hallituksen puheenjohtajalle Sami Ventovuorelle numeroon 050 546 0346 tai laittamalla viestiä yllä olevaan osoitteeseen.

Comments are closed.