N’evs (uutistiedote)

Espoon Verkkopalloseuran uutena toiminnanjohtajana 1.8. aloittaa Tanja Näkki.

Tanja on intohimoinen urheiluseuratoimija ja toiminut pitkään liikunta- ja hyvinvointialalla yrittäjänä ja opettajana – Tanjalla on entuudestaan myös tenniksen lajitaustaa. Tämä lisäksi hän on osallistunut Olympiakomitean järjestämään johtamiskoulutukseen, joka on toiminut näköalapaikkana urheiluseurojen arkeen ja johtamiseen. Tanja suorittaa tällä hetkellä Wellness-palveluliiketoiminnan johtamisen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

Olemme onnekkaita saadessamme Tanjan osaamisen, näkemyksellisyyden ja innostavan asenteen sekä iloisen tekemisen meiningin osaksi nykyistä tähtitiimiämme. EVS on jatkossakin osaavan joukkueen hyvissä käsissä. Tervetuloa Tanja!

 

Espoossa 26.5.2023

Sami Ventovuori

Hallituksen puheenjohtaja

Espoon Verkkopalloseura ry.

Comments are closed.