Nuoren tennispelaajan oheisharjoittelu -kurssi alkaa vk 10

Nuoren tennispelaajan oheisharjoittelu -kurssi on tarkoitettu 13 – 18 -vuotiaille kilpa- ja harrastepelaajille.

Kurssin aikana tehdään kuntotestit, joissa testataan koko kehon voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa, tasapainoa ja ketteryyttä. Kuntotestien perusteella suunnitellaan ryhmälle treeniohjelma, joka sisältää neljä liikuntatuntia. Tavoitteena ohjauskerroilla on harjoittaa niitä fyysisiä ominaisuuksia, joissa testien perusteella on huomattu eniten kehittämistä. Ohjauskertojen lisäksi kurssi sisältää yhden nuoren tennispelaajan hyvinvointiin keskittyvän terveysluennon.

Kurssin tavoitteena on lisätä osallistujien motivaatiota oheisharjoitteluun, antaa vinkkejä itsenäistä harjoittelua varten ja lisätä nuorten ymmärrystä fyysisten ominaisuuksien ja hyvän terveyden vaikutuksesta harjoitteluun.

AIKATAULU:

Torstaisin 17:45-18:45

Vko 10: Kuntotestit
Vko 11: Ohjaus 1
Vko 12: Terveysluento
Vko 14: Ohjaus 2
Vko 15: Ohjaus 3
Vko 16: Ohjaus 4

(Huom! Alustava aikataulu)

Kurssi pidetään Aktia-hallin yläkerrassa ja mukaan mahtuu 3-10 nuorta. Mukaan tarvitaan treenivaatteet, sisäkengät, pikkupyyhe ja juomapullo. Oman maton voi myös ottaa mukaan.

Ilmoitathan ohjaajille, jos sinulla on jotain liikuntaa rajoittavia tekijöitä, mitä ohjaajien pitää tietää.

Ohjaajina toimivat Kolmen K:n kampuksen liikunnanperustutkinto-opiskelija Viktoriya Savander ja hänen työpaikkaohjaajansa Tanja Näkki.

Koska kurssi on osa näyttötutkintona suoritettavaa liikunnanperustutkintoa, sisältää se näyttöjä, joissa Kolmen K:n kampuksen opettaja arvioi kurssin ohjaajaa/opiskelijaa kuva- tai videomateriaalin avulla. Kurssille osallistuvilla on näyttöjen takia oltava kuvauslupa. Kaikki kuva- ja videomateriaalit hävitetään kurssin jälkeen.

Comments are closed.