Liity jäseneksi - EVS

PELAAJAN LIITTYMISPOLKU

Uusi pelaaja

Hae Evs jäsenyyttä tästä linkistä https://tennisclub.fi/pelaaja/site/signup?cid=80

Evs hallitus käsittelee kaikki jäsenanomukset. Kun sinut on hyväksytty jäseneksi lähetämme sinulle jäsenmaksulaskun.

Vuosijäsenyys aikuinen 60 euroa. Juniori 30 euroa. Perhejäsenyys 110 euroa. Liittymismaksu 100 euroa.

Liittymismaksua ei veloiteta henkilöiltä jotka samalla aloittavat valmennustoiminnan tai iltapäiväkerhotoiminnan.

Pelaaja haluaa liittyä seuraan sekä mahdollisesti kilpailla tulevaisuudessa

Kilpailuihin osallistuvan pelaajan tulee olla jäsen jossakin Tennisliiton alaisessa tennisseurassa. Pelaaja voi olla jäsenenä yhdessä tai useassa STL:n jäsenseurassa, mutta hän voi samanaikaisesti edustaa vain yhtä seuraa (poikkeuksena yhden kauden sarjatennisedustus ja senioreiden sarjatennis).

Kun jäsenhakemus on käsitelty:

Pelaaja saa sähköpostiinsa Tennisclubin käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä ohjeet Ässään rekisteröitymisestä. Lisäksi samassa yhteydessä pelaajan tiedot siirtyvät Tennisässästä Tennisclubiin. Tämän jälkeen pelaaja pääsee rekisteröitymään Ässään.

Liittymis- ja jäsenmaksut vuodelle 2022

Liittymismaksut (emme veloita liittymismaksua jos aloitat valmennusryhmässä)

Juniorit: 10 euroa

Seniorit: 100 euroa

Jäsenmaksut

Juniorit 30 euroa

Seniorit: 60 euroa

Seniorit (jotka ainoastaan osallistuvat Sturen päiväkerhoon- ei muuhun toimintaan) 30 euroa

Perhejäsenmaksu: 110 euroa

Jäsenmaksusta lähetämme kaikille jäsenille laskun.

Jäsenyys on voimassa sinä vuonna, jolta jäsenmaksu on maksettu.

Evs:ssä oli vuoden 2021 lopussa 629 jäsentä.

Tervetuloa mukavaan seuraan!