Toimintasuunnitelma

Syyskokouksessa 26.9.2019 hyväksyttiin seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2020.

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020

Yleistä

Lähtökohdat uudelle tilikaudelle ovat hyvät. Tenniskenttien varausaste on arki-iltaisin hyvä. Iltavuorot ovat myyty vakiotunneiksi tai ne ovat seuran omassa käytössä. Lauantait ovat pääsääntöisesti seuran omassa käytössä, päivisin varattu junioritoimintaa varten ja iltaisin sarja- ja liigapelejä varten. Kuntosalin käyttöaste on hyvä ja sen toiminta tuo mukavan lisäpalvelun seuran jäsenille. Henkilökuntaa hallissa on valmentajat mukaan lukien keskimäärin 15 henkilöä.

Valmennustoiminta

Seuran valmentajien koulutukseen panostetaan jatkuvasti. Kaikille valmentajille laaditaan henkilökohtaiset kehittämis- ja koulutus -suunnitelmat. Koulutuksen käynyt valmentaja informoi sekä jakaa materiaalia muille valmentajille. Valmennustoimintaohjelma suunnitellaan joka kauden alussa ja viikko-ohjelma yhtenäistää valmennustoiminnan. TennisClub ohjelma otetaan käyttöön. Ohjelmaan lisätään valmennusryhmät ja tulevaisuudessa muuta seurainfoa.

Valmennusjärjestelmä tarjoaa tenniskoululaiselle, riippuen innostuksesta, mahdollisuuden kehittyä tenniskoulun juniorikilpavalmennuksen kautta jopa seuran edustusliigajoukkueeseen asti. Yhteistyötä tehdään muiden seurojen kanssa järjestämällä harjoituspelejä. Seuralla on 96 valmennusryhmää viikossa, lisäksi iltapäiväkerhon 30 valmennustuntia viikkotasolla. Kilparyhmäläiset harjoittelevat 1,5 tuntia kerralla, junioriryhmät 1 tunti ja minitennisryhmät 45 minuuttia kerrallaan. Päiväkoti-tennis kokeilu on osoittautunut suosituksi ja jatkamme yhteistyötä päiväkotien kanssa. Seitsemän koulutettua valmentajaa (5 päätoimista sekä 2 tunti valmentajaa) huolehtivat tasokkaasta valmennuksesta. Valmennustoiminta alkaa päivittäin klo 13. Valmennusta on pääsääntöisesti jokaisena arki-iltana ja keskiviikot on kokonaan varattu valmennusryhmiä varten. Viereisestä Martinmäen Tenniskeskus Oy:stä vuokrataan n. 40 valmennusryhmälle vuorot.

Junioritoiminta

EVS on Nuori Suomi Sinettiseura. Olemme mukana ”operaatio pelisääntö -kampanjassa”. Käymme tunneilla pelisääntökeskustelua ja opetamme nuorille reilua peliä kentällä. Valmennuksen tavoite on tarjota lapselle hyvät valmiudet pysyvälle urheiluharrastukselle sekä kannustaa lasta kohtaamaan pelissä väistämättömät voitot ja tappiot.

Junioreille järjestetään lauantaisin harjoituskisoja tasoryhmän mukaan sekä starttitenniskisoja aloittelijoille. Harjoitusleirit järjestetään seuran hallissa keväisin ja syksyisin. Kesäkuun kolmella ensimmäisellä viikolla sekä elokuun ensimmäisellä viikolla pidetään kesäkurssit.

Iltapäiväkerhotoiminta

Tennis-iltapäiväkerhotoiminta 1-2 luokkalaisille jatkuu vuonna 2020. Kerho tarjoaa turvallista iltapäivätoimintaa koulupäivinä klo 12-17. Iltapäivän aikana harrastetaan tunti ohjattua tennistä, lisäksi muita pallopelejä ja ulkoleikkejä. Iltapäiväkerhoissa on tilaa 45 lapselle, jotka on jaettu 6 pienryhmään välipalan ja liikunnan ajaksi.

Ryhmäliikunnat

Pilates tuntia ohjaa Sari Ruohisto. Hän vuokraa tilat seuralta. Seura järjestää edelleen aikuisten liikuntatuntia keskiviikkoisin. Daniela Relander ohjaa tuntia. Kilpajunioreiden fysiikkatreenit pidetään kaksi kertaa viikossa sisältäen koordinaatiot, reaktiot, voimantuoton sekä peruskunnon rakentamisen ja ylläpitämisen. Ohjaaja koordinoi ja laskuttaa itse treeneistä. Vähäisen kiinnostuksen vuoksi Lasten liikuntaleikkikoulua ei jatketa keväällä 2020.

Toimikunnat

Junioritoimikunta koostuu vanhemmista, jotka yhdessä valmentajien kanssa järjestävät lauantaitapahtumia, kartoittavat kisatapahtumia sekä järjestävät ystävyysotteluja muiden seurojen kanssa. Naistoimikunta suunnittelee ja järjestää tapahtumat. Kilpailutoimikunta koordinoi ja anoo kansalliset kisat, jotka järjestetään hallilla.

Aamutennis

Aamuvalmennus ryhmät jatkuvat arkiaamuisin klo 7.00-8.30 jonka jälkeen mahdollisuus terveelliseen aamupalaan.

Senioripelit

Suosittu seniorikerho kokoontuu kolmella kentällä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-13. Maanantaisin nelinpeliohjausta seuran toimesta. Lisäksi järjestetään kerhon sisäiset nelinpeli-, mixt- ja kaksinpelikisat. Jälkipelit puidaan pullakahvin ääressä.  Keskiviikkoisin senioreille tarjolla keittolounas.

Yhteistyö Kirkkonummen tenniksen kanssa jatkuu. Seniorit vuokraavat ja pelaavat sarjapelien kotiottelut Aktia-tennishallilla. Myös Kirten valmennukset pidetään sunnuntaisin hallilla.

Kilpailutoiminta                Seura on anonut kansallisia kisoja vuodelle 2020.

Seniorit osallistuvat senioriliigaan seuraavissa sarjoissa:

N40, N45 (3 joukkuetta) N50 ja N55, M45, M55, M60, M70, M75 ja M80 sarjoissa.

Sarjajoukkueet

Miehet, yksi joukkue 2. divisioonassa ja kaksi joukkuetta 4. divisioonassa. Sisäkaudella ja ulkokaudella yksi joukkue 3. divisioonassa ja yksi joukkue. divisioonassa.

Naiset yksi joukkue 1. divisioonassa.

Kokoukset                          Toteutetaan sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset sekä johtokunnan kokoukset tarvittavine lisäkokouksineen.

Varainhankinta                  Evs tarjoaa Tyky-päivätoimintaa yrityksille. Myös yritysyhteistyötä kehitetään.

Seuratoiminta

Classic Tournament, Vappu- tai Uudenvuoden aattona.

Kesä- ja liikuntaleirit lapsille

Kesä- ja viikonloppukurssit aikuisille

Haastesarja

Naisten ja miesten peli-illat

Jäsenten perjantai -nelinpelit

Junioreiden valmennusleirit ja matkat

Tennismatka etelään syksyllä

Kinkkukisa-turnaus joulukuussa

Muuta

Hallilla tehdään vuosittain remonttia heinäkuussa, jolloin halli on kiinni.

15.8.2019 Hallitus