Toimintasuunnitelma 2021.

Syyskokouksessa 24.9.2020 hyväksyttiin seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2021.

Yleistä

Korona vaikutti vuoden 2020 kevään toimintaan. Lähtökohdat uudelle tilikaudelle ovat kuitenkin tällä hetkellä hyvät. Valmennusryhmät ovat täynnä. Tenniskenttien varausaste on arki-iltaisin 100%. Iltavuorot ovat myyty vakiotunneiksi tai ne ovat seuran omassa käytössä. Päivävuorot ovat vakiintuneen porukan käytössä. Lauantait ovat pääsääntöisesti seuran omassa käytössä, päivisin varattu kisoja tai junioritoimintaa varten ja iltaisin sarja- ja liigapelejä varten. Kuntosalin käyttöaste on hyvä ja sen toiminta tuo mukavan lisäpalvelun seuran jäsenille.

Henkilökuntaa hallissa on valmentajat mukaan lukien keskimäärin 15 henkilöä.

Valmennustoiminta

Seuran valmentajien koulutukseen panostetaan. Kaikille valmentajille laaditaan henkilökohtaiset kehittämis- ja koulutus -suunnitelmat. Koulutuksen käynyt valmentaja informoi sekä jakaa materiaalia muille valmentajille. Valmennustoimintaohjelma suunnitellaan joka kauden alussa ja viikko-ohjelma yhtenäistää valmennustoiminnan. Valmentajilla on palaveri joka maanantai. TennisClub ohjelmaan on lisätty kaikki valmennusryhmät. Aikuisilla on mahdollisuus vapauttaa/varata valmennusvuoroja ohjelman kautta. Ohjelman kautta lähetetään viestejä jäsenille.

Valmennusjärjestelmä tarjoaa tenniskoululaiselle, riippuen innostuksesta, mahdollisuuden kehittyä tenniskoulun juniorikilpavalmennuksen kautta jopa seuran edustusliigajoukkueeseen asti. Yhteistyötä tehdään muiden seurojen kanssa järjestämällä harjoituspelejä. Seuralla on 96 valmennusryhmää viikossa, lisäksi iltapäiväkerhon 35 valmennustuntia viikkotasolla.

Juniorit on jaettu superminit-, red tennis-, orange tennis-, green tennis- sekä yellow tennistasoryhmiin, jonka mukaan hinnoittelu toteutuu.

Kilparyhmäläiset harjoittelevat 1,5 tuntia kerralla, junioriryhmät 1 tunti ja minitennisryhmät 45 minuuttia kerrallaan.

Kahdeksan koulutettua valmentajaa (5 päätoimista sekä 3 tunti valmentajaa) huolehtivat tasokkaasta valmennuksesta. Valmennustoiminta alkaa päivittäin klo 13. Valmennusta on jokaisena arki-iltana ja keskiviikot on kokonaan varattu valmennusryhmiä varten. Viereisestä Martinmäen Tenniskeskus Oy:stä vuokrataan 42 valmennusryhmälle vuorot.

Evs järjestää yhdessä Espoon Kaupungin kanssa yläastelaisille keskiviikkoisin toteutuvaa tennisvalmennusta.

Junioritoiminta

Evs hakee Tähtiseuraluokitusta. Käymme tunneilla pelisääntökeskustelua ja opetamme nuorille reilua peliä kentällä. Valmennuksen tavoite on tarjota lapselle hyvät valmiudet pysyvälle urheiluharrastukselle sekä kannustaa lasta kohtaamaan pelissä väistämättömät voitot ja tappiot.

Junioreille järjestetään lauantaisin harjoituskisoja tasoryhmän mukaan sekä starttitenniskisoja aloittelijoille. Kesäkuussa järjestämme neljä kurssiviikkoa sekä elokuun ensimmäisellä viikolla pidetään kesäkurssi.

Iltapäiväkerhotoiminta

Tennis-iltapäiväkerhotoiminta 1-2 luokkalaisille jatkuu vuonna 2021. Kerho tarjoaa turvallista iltapäivätoimintaa koulupäivinä klo. 12-17. Iltapäivän aikana harrastetaan ohjattua tennistä, lisäksi muita pallopelejä ja ulkoleikkejä. Iltapäiväkerhoissa on 50 lasta, jotka ovat jaettu 7 pienryhmään välipalan ja liikunnan ajaksi. Kehitämme jatkuvasti kerho toimintaa, haluamme tarjota aina vaan laadukkaampaa toimintaa.

Ryhmäliikunnat

Aikuisten liikuntatunti jatkuu keskiviikkoisin. Kilpajunioreiden fysiikkatreenejä ei enää jatketa hallilla. Kilpajunioreille omakustanteinen lihastasapainokartoitus ja liikkuvuustesti. Vuoden seuranta. Kaikille seuralaisille yhteinen peruskuntoa kohottava treeni järjestetään tiistai- ja torstai iltaisin. Lenkin lomassa porrastreeni, venyttely tms.

Toimikunnat

Junioritoimikunta koostuu vanhemmista, jotka yhdessä valmentajien kanssa järjestävät lauantaitapahtumia, kartoittavat kisatapahtumia sekä järjestävät ystävyysotteluja muiden seurojen kanssa. Naistoimikunta suunnittelee ja järjestää tapahtumat. Kilpailutoimikunta koordinoi ja anoo kansalliset kisat, jotka järjestetään hallilla.

Aamutennis

Aamuvalmennus ryhmät jatkuvat arkiaamuisin klo. 7.00-8.30 jonka jälkeen mahdollisuus terveelliseen aamupalaan.

Senioripelit

Suosittu seniorikerho kokoontuu kolmella kentällä maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo. 10-12. Lisäksi järjestetään kerhon sisäiset nelinpeli-, mixt- ja kaksinpelikisat. Jälkipelit puidaan pullakahvin ääressä.  Keskiviikkoisin senioreille tarjolla keittolounas.

Yhteistyö Kirkkonummen tenniksen kanssa jatkuu. Seniorit vuokraavat ja pelaavat sarjapelien kotiottelut Aktia-tennishallilla. Myös Kirten valmennukset pidetään sunnuntaisin hallilla.

Kilpailutoiminta

Seura on anonut kansallisia kisoja vuodelle 2021.

Seniorit osallistuvat senioriliigaan seuraavissa sarjoissa:

N40, N45 (2 joukkuetta), N50 (2 joukkuetta), ja N55 (2 joukkuetta).

M45 (2 joukkuetta), M50, M60 (2. joukkuetta), M70, M75 ja M80.

Sarjajoukkueet

Miehet osallistuvat yhdellä joukkueella 2. divisioonassa ja yhdellä joukkueella 4. divisioonassa.

Naiset osallistuvat SM-sarjaan yhdellä joukkueella.

Kokoukset

Toteutetaan sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset sekä johtokunnan kokoukset tarvittavine lisäkokouksineen.

Varainhankinta

Evs tarjoaa Tyky-päivätoimintaa yrityksille. Myös yritysyhteistyötä kehitetään.

Seuratoiminta

Classic Tournament, Vappu- tai Uudenvuoden aattona.

Kesä- ja liikuntaleirit lapsille

Kesä- ja viikonloppukurssit aikuisille

Haastesarja

Naisten ja miesten peli-illat

Jäsenten perjantai -nelinpelit

Junioreiden valmennusleirit ja matkat

Tennismatka syksyllä

Kinkkukisa-turnaus joulukuussa

Muuta

Hallilla tehdään vuosittain remonttia heinäkuussa, jolloin halli on kiinni.

1.9.2020 Hallitus